Siirry pääsisältöön

Uusi alku

Moikka. Oot just eksyny mun elämän makuiseen blogiin, jossa koittaa nyt uusi alku. Kirjoittelin aiemmin meidän arjesta ja perheen esikoisen sairauden seurannasta. 

Ehti vierähtää muutama vuosi blogin täydessä hiljaisuudessa. Aloitin työt lähihoitajana, joten blogi jäi vähemmälle huomiolle. Lähdin kuitenkin opiskelemaan ompelijaksi ja aikaa olisi jälleen päivitellä tännekin. Tällä hetkellä kuitenkin aikani kuluu kotosalla äitiysloman merkeissä. Tosiaan ehdittiinhän me naimisiinkin mennä juhannuksena 2020. 

Saimme viime vuonna perheenlisäystä koiravauvan myötä ja tänä vuonna vielä yhden lapsen verran. Nyt meillä on kolme prinsessaa. Arki meillä rullaa lähinnä lastentahtisesti. 

Saatat miettiä mistä blogin nimi maitokahviläiskiä tulee. Meillä siis perheen isä ja kaikki kolme lasta kantavat  NF1-geenimuutosta eli heillä on neurofibromatoosi, joka on todettu geenitestin avulla. Neurofibromatoosi 1 on perinnöllinen iho- ja hermokudosoireyhtymä, jota sairastaa noin 1500 suomalaista. Se onkin yksi yleisimmistä harvinaisista sairauksista ja sen esiintyvyys on n. 1:3000 ihmistä. Taudin vaikeusaste vaihtelee huomattavasti henkilöstä toiseen samankin perheen sisällä. Taudin hoito on aina oireenmukaista. Tarkemmin aiheesta pääset lukemaan täältä

Esikoinen ehti tauon aikana käydä esikoulun ja on nyt syksyllä lähtenyt kouluun. Opettelemme siis uutta arkea senkin osalta. Ainakin vielä kouluun lähdetään innokkaasti ja hyvillä mielin. Koulun aloitus toi kokonaan uudet luokkakaverit, kun eskari aikaiset kaverit jäivät toiseen kouluun. Onneksi nopeasti sai uusia kavereita koulustakin. 

Instagramin puolella näkyvät vielä vanhat postaukset, kun tilin salasana on päässyt unohtumaan, enkä saa sitä tällä hetkellä linkitettyä omalle tililleni. Kunhan löydän muistikirjani jostain kaaoksen syövereistä niin päivittelen sitäkin. 


Kommentit